Team Bedrijf Oprichten

Niels, Stephanie & Jay

Snel, Persoonlijk & Professioneel
Ons team is beschikbaar om u te ondersteunen, begeleiden en adviseren bij alles wat komt kijken bij het opzetten van een onderneming. 

Of het nu gaat om het oprichten van een vzw, het aanvragen van vergunningen, webdesign, grafisch ontwerp of het vinden van een geschikte boekhouder, wij staan klaar om u de juiste richting in te wijzen.

Een team in blauwe shirts zit aan een tafel met pennen, papieren en mokken voor zich en is van plan een bedrijf op te richten.
Niels

KMO Management

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding door het complexe landschap van verschillende wetgevingen. Met een opleiding in KMO Management en 9 jaar ervaring in de sector, bied ik klantgerichte en gespecialiseerde ondersteuning.
+32 484 96 30 05
Een vrouw die een brochure of tijdschrift over "team bedrijf oprichten" vasthoudt terwijl ze binnen staat en met een lichte glimlach buiten de camera kijkt.
Stephanie

Sociale wetgeving

U kunt bij mij terecht voor ondersteuning in uw socio-economische verplichtingen. Met een opleiding in consulent sociale wetgeving en vennootschapswetgeving, plus 14 jaar ervaring in de sector, bied ik u de benodigde expertise.
+32 489 31 75 35
Man met koptelefoon die opkijkt van zijn werk in een teamkantoor.
Jay

Webdesign & Branding

Je kunt bij mij terecht voor het maken of vernieuwen van jouw website, ontwerpen van een logo, het creëren van visitekaartjes en alles wat met branding te maken heeft.
+32 492 24 72 14

Nog opzoek naar een boekhouder?